dijous, 9 de desembre del 2010

C.E. Sabadell - Soses Femení 1-2

El CE Sabadell semblava sortir amb ganes de sentenciar ràpid el partit, i ja als dos minuts, Tania feia una incursió amb xut final creuat que va sortir a un pam del pal, però van ser les lleidatanes, que a la primera arribada, als 9 minuts, van aprofitar una indecisió defensiva per marcar el 0-1, que pujava al marcador. A les arlequinades se'ls va fer el partit pujada amunt i van tardar en reaccionar, i ni amb una jugada assajada en falta, que va aturar mansament la seva portera, ni als 31 minuts Carla Ucero que va fer un bon regat a la portera rival, però es va quedar sense angle per rematar. Nou minuts desprès, en una pilota robada a la medul·lar, primer la pròpia Ucero i desprès Arantxa van rematar davant la portera blaugrana que va treure dues mans providencials per no encaixar l'empat.

A la segona part es va veure un altre plantejament de l'equip, encara que les del Soses van fer el primer avís, amb un contracop que Laura Segura va tallar sortint de l'àrea amb els peus, però als set minuts en un córner, Ucero va avisar amb aturada de la portera i amb una centrada perillosa i Kosy en dues faltes, una aturada per la portera i l'altre alta. Les arlequinades dominaven i en un refús defensiu Cèlia va rematar molt dur però també l'arquera contrària va aturar. Als 28 minuts, Kosy va avisat en una falta, de les seves intencions, i cinc minuts desprès en una altre falta, la portera visitant no va poder deixar la seva porta a zero, en un bon gol . Amb empat, les vallesanes dominaven, però el Soses sortia en contracops sense gaire intenció, fins que al minut 91, una altre indecisió defensiva va provocar que una davantera rival es quedés sola i que el penal fos quasi inevitable. La davantera de les blaugranes va xutar-lo amb seguretat, a l'esquerra de Laura per posar el 1-2 definitiu, i rubricant una victòria aconseguida xutant només dos cops a porta.

La propera setmana ens espera un derbi al camp de La Planada, i l'equip anirà amb dues derrotes consecutives i amb la necessitat de donar una altre cara als seus seguidors.

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Segura, Yaiza, Peke, Aïna, Gisela, Mélany, Kosy, Carla López, Tania, Arantxa i Carla Ucero. També han jugat: Cèlia, Mélody, Lídia Romero i Judith.

Gols: 0-1 (min.9), 1-1 Kosy (min.78), 1-2 (min.91)(p).

Estadi: Olímpia (75 espectadors).