dijous, 23 de desembre del 2010

FC Santboià 2-2 CE Sabadell

El conjunt arlequinat ha estat líder durant 30 minuts de partit gràcies a l'1 a 2 aconseguit per Azparren al minut 58, però quan només mancaven dos minuts pel final, un penal en contra dels sabadellencs per unes 'suposades' mans d'Agustín, ha fet que Monty fes el 2 a 2 superant a David de Navas. Un enfrontament que ha embogit a la segona meitat després d'un primer temps força discret. De fet en els primers 45 minuts els dos equips s'han repartit les ocasions. El Santboià de Quim Ayats n'ha tingut una a les botes de Maik que ha salvat De Navas, mentre que al minut 40 de partit Julian Robles de cap ha fet volar al porter local Michel per evitar el 0 a 1.

A la represa el partit s'ha tornat boig. Només començar un penal per mans favorable als arlequinat l'ha transformat Hiroshi en el 0-1 (minut 50). És el cinquè gol del japonès que es consolida com a pichichi de l'equip. Acte seguit i pràcticament sense poder assaborir el gol ha empatat 'Peque' pel Santboià. Però lluny de venir-se avall, el Sabadell s'ha refet només dos minuts després quan en una jugada a pilota aturada, Azparren ha marcat un golàs de cap aprofitant una gran centrada de Puigdollers. A partir d'aquí els de Carreras s'han fet amb el control del partit, i han pogut sentenciar amb dues ocasions molt clares de 'Fito' i Juvenal que havien entrat en aquest segon temps. Al final i amb l'afició arlequinada celebrant el triomf i el liderat, l'àrbitre López Muñoz, ha vist penal per unes 'suposades' mans d'Agustín i Monty no ho ha desprofitat per fer el 2 a 2 definitiu al minut 88.

Un empat que deixa al Centre d'Esports amb 34 punts i 19 partits jugats. Un punt menys que el líder Orihuela (35 i 18 partits jugats) i dos més que Badalona i Alcoyano (32 i 18 partits jugats). Tot pendent del que pugui passar a la jornada del 2 de gener, però una cosa sí és segura. El Sabadell com a mal menor serà quart al acabar la primera volta ja que només podria ser superat per aquests dos equips.

Joan Baptista Milà, 500 espectadors (300 arlequinats).

Santboià: Michel, Peque, Monty, Molist, Piera, Heredia (Blas, 74´), Isaac, Aleix (Sánchez, 72´), Jose, Cárdenas i Josue (Ramon, 33´).

CE Sabadell: De Navas, Lao, Agustín, Mikel, Àlex Ruiz, Juanjo, Puigdollers (Juvenal, 67´), Robles (Fito, 58´), Marc, Hiroshi i Isaac (Raúl, 88´).

Gols: 0-1 Hiroshi ℗(50´), 1-1- Peque (55´), 1-2 Mikel (57´) i 2-2 Monty (88´).

Àrbitre: López Muñoz ha amonestat als locals Aleix, Heredia i Jose; i als visitants Alex, Raúl i Agustín.