dijous, 15 d’octubre del 2015

[J.8] C.E.Sabadell 1-2 Hercules

Primer partit a l'estadi amb el nou horari de migdia. Bon temps i molta calor, sobretot per aquells que entenem el futbol com a 90 minuts d'animació incondicional al Centre d'Esports Sabadell.
A la primera part els nostres van realitzar bones combinacions però sense concretar en les poques arribades a porteria. L'Hercules tampoc va fer una bona primer part, tot i així just abans del descans es va avançar fent pujar el 0-1 al marcador.
A la represa molt bona sortida del Sabadell, que en una bona jugada i definició de Marc Fernàndez va fer l'empat al 48'. L'alegria arlequinada però va durar molt poc, ja que només 3 minuts després l'Hercules va fer el segon. A partir d'aquí els visitants van fer una passa enrere i el Sabadell va tenir vàries ocasions per empatar, però no va aconseguir materialitzar-ne cap.
Amb el final del partit vam sumar la primera derrota al temple de la temporada, per tant toca aixecar-se i començar a sumar més punts lluny de la Nova Creu Alta.

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Agustín, Forniés, Yeray (Adama 71'), Batanero, Marc Fernández, Osado (Pirulo' 62'), Bruno (Cesc Clotet 62') i Cortell.
Hércules CF: Chema, Connor, Atienza, Alex Muñoz, Peña, Yeray, Juanma, Nieto, Gallar (Chechu 60'), Miñano (Indiano 78') i Gato (Portillo 85')
Gols: 0-1 Nieto minut 45; 1-1 Marc Fernández minut 47; 1-2 Gato minut 51.
Àrbitre: Ortiz Arias del col·legi madrileny ha amonestat als locals, Bruno i Marc Fernández i als visitants, Connor, Atienza, Alex Muñoz, Nieto, Juanma, Miñano i 'Chechu'
Incidències: 2.123 espectadors a la Nova Creu Alta en el primer partit d'aquesta temporada que es juga en horari matinal.