dijous, 8 d’octubre del 2015

[J.7] Olot 1-1 C.E.Sabadell




Diumenge de futbol a la Garrotxa on una petita representació de La Força Arlekinada vam ser-hi presents. Un desplaçament que ens recorda que som a segona B, però també que l'afició arlequinada és molt fidel i es desplaça de forma massiva gairebé cada quinze dies.
El partit a Olot va començar molt bé pels interessos del Centre d'Esports, i abans dels 10 minuts ens vam avançar al marcador mitjançant un penal transformat per Cortell. A partir d'aquí els locals van fer una passa endavant, gaudint de bones ocasions i aconseguint l'empat pocs minuts abans de la mitja part.

A la segona meitat al Sabadell li va costar molt arribar a la porteria rival, i va ser l'Olot el que va tenir ocasions més clares. Sense més història es va arribar al final de l'enfrontament, i la plantilla arlequinada va agrair el suport i l'animació constant dels aficionats desplaçats.

SEMPRE ENDAVANT SABADELL!


FITXA TÈCNICA: 
UE Olot: Wilfred, Blázquez, 'Vallho', Rojas, Luismi, Hector Simón, Jack, Gato, Perea (Reverter 71'), Sana (Ortiz 62') i Uri Santos ('Dieguito' 76') 
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Valentín, Batanero (Adama 57'), Yeray, Bruno (Ernest Forgas 71'), Osado, Marc Fernández (Forniés 85') i Cortell 
Gols: 0-1 Cortell (p) minut 9; 1-1 Sana minut 42.  
Àrbitre: Gil Coscolla del col·legi valencià ha amonestat als locals, 'Vallho', Rojas, Luismi, Ortiz i Uri Santos i als visitants, Agustín, Alcañiz, Batanero i Bruno 
Incidències: 1.702 espectadors al Municipal d'Olot amb la presència d'uns 300 aficionats del Sabadell 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada