divendres, 27 de març del 2015

Girona FC 0-0 C.E.Sabadell

 


 

Tot i les adversitats viscudes diumenge passat a l'estadi del Girona FC, estem força contents amb el desplaçament que vam organitzar. A les 12:30h vam començar a fer caliu a la nostra seu social, abans de la sortida de l'autocar, on ja es van sentir els primers càntics a favor del nostre estimat equip.

Un cop dins de l'autocar, una autèntica festa on tothom va participar en varis sorteigs de fins a 9 productes arlequinats! La música i la birra no va faltar i un cop vam arribar a Girona vam arreplegar-nos amb la resta d'afició arlequinada desplaçada.

Com ja la majoria sabeu, a l'hora d'entrar ens vam trobar amb la nota negativa del dia. LA SEGURETAT DEL GIRONA FC va impedir que entréssim la pancarta del grup i banderes oficials del nostre Club.
Tot i així ningú va fer-nos callar i vam animar durant els 90 minuts que va durar el partit. Empat a zero i un punt que serveix per seguir retallant distància amb les posicions que marquen la salvació.

De cara el proper diumenge a les 21H contra el Mallorca només val la victòria, és per això que animem a tots els socis del grup i també del Centre d'Esports Sabadell, a recolzar la iniciativa engegada pel club. Tots i totes podem treure fins a 4 entrades per 5€ cadascuna, aquí en teniu tota la informació: http://www.cesabadell.cat/ca_ES/-/operacion-triunfo .

SABADELL, LLUITA FINS AL FINAL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada