dimecres, 25 de març del 2015

Comunicat Penyes C.E.Sabadell davant els fets ocorreguts a Girona.




Diumenge de partit, el nostre equip al que portem recolzant temporada rere temporada al nostre estadi, la Nova Creu Alta, i sempre que és possible als desplaçaments, té una cita important a les 17h a l’estadi del Girona FC, Montilivi.

Les penyes, els grups d’animació, els socis i sòcies, i els aficionats del Centre d’Esports Sabadell, lluny d’abandonar l’equip quan la situació a la taula classificatòria és més que complicada, porten setmanes preparant un desplaçament que cada any reuneix centenars d’aficionats arlequinats.

Unes quantes hores abans de l’inici del partit, l’afició arlequinada llueix els seus colors pels carrers de Girona, i a mesura que s’acosten les 5 de la tarda, els arlequinats es van concentrant pels voltants de l’estadi de Montilivi. Evidentment durant les hores prèvies al començament del derbi català, s’està en contacte amb l’afició local, sense que existeixi cap tipus de problema, ni conflicte entre ambdues aficions. Tal i com entenem nosaltres el futbol, es tracta d’animar el Sabadell, allà on jugui, respectant la resta d’aficionats i sempre amb un ambient de germanor.

A menys d’una hora de l’inici del partit, els primers aficionats arlequinats es disposen a entrar a la zona habilitada per l’afició visitant. Comença a córrer la notícia que no podem entrar banderes arlequinades (entre elles les oficials del C.E.Sabadell), ni pancartes de suport al Sabadell, ni pancartes de les penyes que han fet el viatge fins a Montilivi. És absurd diuen alguns, no pot ser contesten uns altres, és impossible que els aficionats no podem entrar banderes del nostre equip, en el partit corresponent al Girona-Sabadell.

Totes i tots els arlequinats desplaçats anem comprovant com aquesta absurditat, es converteix en veritat, alhora d’accedir dins el camp del Girona FC. A més també ens trobem com no ens deixen entrar paraigües, en un dia en què l’amenaça de pluja és important. I per acabar d’adobar tot el penós espectacle, som sotmesos a uns registres i escorcolls més que desorbitats.

Davant d’aquests fets, les penyes signants d’aquest comunicat:

-MOSTREM EL NOSTRE TOTAL REBUIG A LES MESURES ADOPTADES PEL 
GIRONA FC, I LA SEGURETAT DEL SEU ESTADI.
-DEMANEM AL C.E.SABADELL QUE DEFENSI ALS SEUS AFICIONATS I DEMANI EXPLICACIONS PEL TRACTE OFERT ALS ARLEQUINATS I ARLEQUINADES DESPLAÇATS A MONTILIVI.
-NI AQUESTA, NI CAP ALTRE MESURA, PERMETRÀ QUE DEIXEM D'ANIMAR AL NOSTRE CLUB.

La Força Arlekinada, La Trempera Arlequinada, Penya la Ceba, Honor 1903, Penya Arlequinada Los Califas, Supporters Gol Nord, Penya Sabadell, Penya Arlequinada La Plana, Penya @rlekinats.com, The Walking Arlekin Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada