dijous, 20 de febrer del 2014

Viatge a Eibar





La sortida Forçera cap a Eibar va sortir de bon matí des de la Nova Creu Alta. 5 membres del grup es van donar cita a l'històric estadi d'Ipurua on el nostre CES va assolir el darrer ascens a Segona divisió.
Aquest cop però, la cita va ser ben diferent. El resultat va ser negatiu i també la presència de la nostra afició.
No més de 20 persones eren presents a les grades del sector visitant. Una llàstima per a un desplaçament que prometia com el gran retorn on vam ser molt feliços per una tarda. Aquella del 28 de maig del 2011.

Nosaltres SI vam donar la cara. Amb dificultats però va poder sortir un cotxe rumb cap al nord per poder gaudir d'un nou dia de passió i festa arlequinada.
Només arribar vam visitar el poble i vam conèixer els bars de la zona, bon moment per menjar alguna cosa i fer una mica de prèvia.

Durant el partit, els nostres càntics van entusiasmar als nostres jugadors que amb dues o tres accions de perill van estar a punt de batre la porteria dels locals. El partit però va finalitzar amb el resultat d'1-0 a causa d'una acció sense sort, on Longás va tocar la pilota amb la mà i l'àrbitre va xiular pena màxima. L'Eibar no va desaprofitar l'acció i els locals van guanyar el partit.

Al final del partit, els jugadors Nauzet i Juanjo Ciercoles es van apropar a la nostra zona i van reconèixer el nostre esforç. Tot un detall que altres jugadors podrien prendre com exemple i agraint així el suport de l'afició arlequinada desplaçada.

A la part superior podeu veure algunes fotos del que va ser el nostre desplaçament a Eibar.

LFA SIEMPRE FIELES

-SINCE 2010-

FITXA TÈCNICA: 
SD Eibar: Irureta, Bóveda, Albentosa, Yrui, Raul Navas, Dani Garcia, Errasti, Mainz (Gilvan 58'), Peleteiro (Capa 86'), Morales (Diego Giménez 70') i Arruabarrena
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Toni Lao (Clerc 58'), Juanjo, Longás, Llorente, Sotan (Gato 40'), Collantes (Edgar 85') i Aníbal
Gols: 1-0 minut 58 Arruabarrena (penal)
Àrbitre: Santos Pargaña del col3legi andalús ha amonestat als locals Bóveda, Raul Navas i Arruabarrena i als visitants Aníbal i Longás.
Incidències: 2.716 espectadors a Ipurua amb uns 30 seguidors del Centre d'Esports Sabadell. 

2 comentaris:

  1. Honor als desplaçats a Euskal Herria! Un altre desplaçament que fa LFA aquesta temporada, molt grans sou!!!

    ResponElimina
  2. Forçeros sou mol grans !! Q mai ningú ni res us faci canviar el vostre sentiment arlekinat. GORA EIBAR I VISCA LA FORÇA I EL CE SABADELL

    ResponElimina