C.E.Sabadell 0-4 Deportivo Alavés

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Jesus Olmo (Moha 58'), Toni Lao (Gato 58'), Juanjo, Longás, Collantes, Sotan, Edgar (Kiko Olivas 33') i Aníbal
Deportivo Alavés: Goitia, Nano, Jarosik, Medina, Samuel, Manu, Beobide, Toti (Guzmán 58') (Raul Garcia 76'), Emilio Sánchez, Ion Vélez (Stevanovic 71') i Borja Viguera.
Gols: 0-1 Borja Viguera als 23"; 0-2 Borja Viguera minut 12; 0-3 Ion Vélez 68; 0-4 Borja Viguera minut 81.
Àrbitre: Valdés Aller del col·legi lleonès, ha amonestat al local, Jesus Olmo i als visitants, Ion Vélez, Toti i Manu. Ha expulsat als locals Martí Crespí (28') i Moha (76') amb vermella directe
Incidències: 3.395 espectadors a la Nova Creu Alta. Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'ex-directiu Mariano Boy i de la sòcia Mercè Casañas i Guri