C.E. Sabadell 3-2 R.Madrid 'B'

FITXA TÈCNICA:
CE Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Toni Lao, Juanjo Ciércoles, Longás, Hidalgo (Llorente 70'), Collantes, Gato (Tamudo 76') i Aníbal (Carlos Hernández 80')
Real Madrid Castilla: Pacheco, 'Quini', Noblejas, Cabrera, Llorente, Lucas Vázquez, Omar Mascarell, Jaime (Burgui 60'), José Rodriguez (Sobrino 65'), Borja i De Tomás (Rozzi 70')
Gols: 1-0 minut 4 Aníbal; 2-0 minut 11 Collantes; 2-1 minut 17 Llorente; 3-1 minut 53 Hidalgo; 3-2 minut 79 Aníbal (p.p)
Àrbitre: Sagués Oscoz, del col·legi basc ha amonestat als locals Nauzet, Cristian i Toni Lao i als visitants, Mascarell, Quini i Cabrera. A més ha expulsat per doble groga al local Juanjo Ciércoles al minut 77.
Incidències: 4.660 espectadors a la Nova Creu Alta, en la millor entrada de la temporada a l'estadi creualtenc.