dilluns, 30 de desembre del 2013

Torneig Futbol, IV Aniversari



Tots els participants
Equip "Gol Nord"
Equip "Fusion Arlequinada"
 
Equip: "Rabes sense Fronteres"
Equip guanyador: "Frente Cubatero"


El passat dissabte 28 de desembre, vam realitzar el primer acte de celebració del nostre IV Aniversari. D’aquesta manera ens vam reunir socis i simpatitzants de la penya, per jugar el  I Torneig de Futbol de Nadal de LFA.

Durant la matinal vam poder gaudir de les nostres passions, el futbol i el sentiment arlequinat. Finalment van ser 4 els equips que van participar al torneig: “Gol Nord”, “Fusion Arlequinada”, “Raves sense Fronteres” i “Frente Cubatero”. L’ocasió s’ho mereixia i al torneig van apuntar-se més d’una vintena de jugadors. Sobre el terreny de joc més ganes que traça, tot i que també s’hi van veure bones jugades i gols espectaculars.

Al torneig, no van poder faltar a la cita les bengales i els pots fum, per donar ambient i caliu. Un cop la pilota va deixar de rodar, tocava recuperar forces amb un dinar de germanor entre tots i totes les assistents. En acabat, es va sortejar material i es va entregar els trofeus als equips participants.

Aquest ha sigut el primer acte del IV Aniversari, però estigueu atents que pròximament tornarem a la càrrega... Des d'aquí tornem a donar les gràcies a tots els equips i jugadors que van participar!!! Us deixem unes fotos del magnífic dia. I ens veiem el dia 4 de gener al Gol Nord per animar al Centre d’Esports Sabadell a la Nova Creu Alta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada