diumenge, 23 de juny del 2013

Copa Catalunya: CE Sabadell 0-13 FC Barcelona

Onze titular ahir a la NCA




Ahir La Força Arlekinada va acudir a la Nova Creu Alta per animar a les campiones del Centre d'Esports Sabadell. Les campiones que enguany van finalitzar la temporada regular en primera posició i van ascendir a Preferent, ahir disputaven el partit corresponent als quarts de final de Copa Catalunya. Arribaven a l'eliminatòria després d'eliminar al FC Santfeliuenc, a la UE Cabanes i al Cerdanyola FC, i davant tenien ni mes ni menys que el F.C.Barcelona, les actuals campiones de Superlliga, Copa de la Reina i Copa Catalunya.

Durant els 90 minuts damunt el terreny de joc, va desenvolupar-se el guió previst. Aclaparadora superioritat de les visitants, i és que tenint en compte la diferència de categoria i les baixes que tenia l'equip arlequinat, les nostres jugadores no van poder-hi fer més.
Pel que fa al públic, ahir a la tarda van poblar les graderies de la tribuna baixa de l'estadi creualtenc, unes 750 persones. Xifra d'assistència molt bona i és que l'ocasió s'ho valia. LFA no va voler perdre's la cita i vam mostrar el nostre suport al sènior femení, que ara si, ja ha tancat una temporada excel·lent.
 

Onze inicial del C.E.Sabadell: Natalia, Heis, Desi, Marisol, Tania, Mayo, Melania, Cosi, Ruth, Gisela i Aranda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada