dimarts, 6 de novembre del 2012

Punt d'or al Molinón!

Onze titular al Molinón.

El Centre d'Esports Sabadell, va empatar ahir davant el Real Sporting de Gijón, a l'estadi del Molinón. Els arlequinats van realitzar un partit molt seriós a tots nivells, i fins i tot van tenir més d'una ocasió important per endur-se els 3 punts d'Astúries.

El partit va començar amb molt de ritme i moltes arribades en les dues porteries. El primer en avisar però va ser Bilic, en una rematada que va aturar bé Nauzet. Moha no va tardar en respondre l'acció local, i va executar un xut que va acabar a les mans de Juan Pablo. El Sporting va tenir l'acció més clara en un mà a mà, que primer Sangoy no va saber transformar i seguidament Bilic tampoc va encertar a perforar la porteria arlequinada. El Sabadell va tenir l'acció més clara, a les botes d'Uli Dàvila, però en un mà a mà amb el porter local no va poder resoldre satisfactòriament. Als últims minuts de la primera part, els arlequinats van començar a dominar però no van poder concretar cap acció destacable.

A la represa el conjunt de Lluís Carreras va tenir molta més possessió de la pilota, produint que els locals no tinguessin tantes ocasions per poder perforar la porteria arlequinada. L'ocasió del Sabadell més clara de la segona part va ser per Lanza, però la seva rematada la va poder treure amb certs problemes el porter sportinguista. A mesura que van anar passant els minuts el Sporting va precipitar-se en el seu joc, i això va fer que els locals no trenessin cap jugada de perill real de cara a la porteria de Nauzet. El xiulet final, va suposar un punt més pel Sabadell que ja en suma 16 en 12 jornades. La mala notícia del partit va ser la targeta que va veure Hidalgo, sumant així la cinquena del cicle, i que l'impedirà jugar davant la SD Huesca el pròxim dissabte a les 20h.

FITXA TÈCNICA: 

Real Sporting: Juan Pablo, Lora, Gregory, Iván Hernández, Canella, Nacho Cases, Mandi, Sangoy (Carmona, 59’), Trejo, David (De las Cuevas, 66’) i Bilic
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha, Lanza (Aníbal, 76’), Eneko (Collantes, 69’) i Uli Dávila (Ramírez, 90’)
Gols: Sense gols
Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez (andalús). Ha amonestat a Gregory, Canella, Mandi; Lanza, Hidalgo, Pablo Ruiz i Abraham Paz.
Estadi: El Molinón (17.100 espectadors) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada