dilluns, 19 de novembre del 2012

Golejada al Nuevo Colombino.


El Centre d'Esports Sabadell va vèncer a l'estadi del club degà encadenant dues victòries consecutives i quatre jornades sense perdre. Els de Lluís Carreras ja sumen 22 punts i entren a les posicions de play-off d'ascens a primera divisió.

Els arlequinats només començar el partit van disposar ja de les millors ocasions per inaugurar el marcador. El primer avís va sorgir de les botes d'Hidalgo, però la seva vaselina va marxar per sobre el travesser. Quan passava el quart d'hora de joc Lanzarote tampoc va saber transformar un regal del porter local Alejandro. En la primera acció de perill del Recreativo, va arribar el primer gol local. O.Ramírez va perdre la pilota en zona defensiva i això ho va aprofitar Jonathan Valle, per executar un excel·lent xut des de fora l'àrea que va entrar per tot l'escaire. Dos minuts després, Fernando Vega va cometre penal i va ser expulsat per tocar la bimba amb la mà dins l'àrea. La pena màxima va executar-la Lanzarote tornant ha igualar el resultat momentàniament. 10 minuts abans del descans, Hidalgo després de regatejar el porter local, va marcar a porta buida l'1-2. Abans de la mitja part el Sabadell va poder ampliar l'avantatge en un parell d'ocasions, però el marcador ja no es va moure.

A la represa el domini del enfrontament no va canviar de bàndol i el Sabadell va seguir tenint les ocasions més clares. Uli Dàvila va realitzar una genial jugada desfent-se de fins a quatre rivals, però desgraciadament el seu xut va acabar estavellant-se al pal. Com va passar en la primera part, el Recre no havia creat gaire perill fins al moment, però al 64' va realitzar un contraatac ben trenat, que va acabar amb un xut de Chuli que va superar a Nauzet. Els arlequinats però van saber reaccionar ràpid després de l'empat, Hidalgo va executar un potent xut creuat que va treure molt bé Alejandro. Al 68' el Centre d'Esports va tornar ha avançar-se mitjançant un xut executat per Uli Dávila des de fora de l'àrea, que va entrar ben ajustat al pal. La sentència va arribar al 74', quan Pardo va cometre un clar penal sobre Artega i l'equip andalús va quedar-se amb nou jugadors. El mateix Arteaga va ser l'encarregat de transformar-lo fent pujar el 2-4 a l'electrònic. I finalment quan faltaven 10 minuts per acabar el partit Ulises va fer el cinquè gol arlequinat de la matinal, després d'una passada de Collantes. D'aquesta manera el Sabadell tornava ha guanyar al Nuevo Colombino, on només hi havia estat capaç de guanyar la temporada 1980/81 i per un ajustat 0-1.

FITXA TÈCNICA:

RC Recreativo:
Alejandro, Córcoles, Morcillo, Bonaque, Fernando Vega, Dimas, Matamala, Jonathan Valle (Berrocal, 75'), Ernesto (Pardo, 30'), Alexander i Brozek (Chuli, 54')
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Ramírez, Juanjo (Hèctor Simón, 53'), Hidalgo, Moha (Fito, 78'), Lanza (Arteaga, 56'), Collantes i Uli Dávila
Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Castellano-lleonès). Ha amonestat a Dimas, Matamala, Pardo; Pablo Ruiz, Juanjo, Abraham Paz i Toni Lao. Ha expulsat a Fernando Vega (22') i Pardo (73'), totes dues per vermella directa.
Gols: 1-0 Jonathan Valle (20'), 1-1 Lanza (23', p), 1-2 Hidalgo (35'), 2-2 Chuli (64'), 2-3 Uli Dávila (68'), 2-4 Arteaga (74', p) i 2-5 Uli Dávila (80')
Incidències: Nuevo Colombino (6.407 espectadors)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada