diumenge, 15 d’abril del 2012

Empat al Nuevo Arcángel

Juvenal ha portat el braçal de capità al N.Arcángel
El Centre d'Esports ha empatat a zero, a l'estadi del Còrdova C.F. en un molt bon partit dels homes de Lluís Carreras. Els arlequinats han sigut el primer equip que no ha perdut al Nuevo Arcángel en aquesta segona volta, ja que fins al moment havien guanyat els 5 partits disputats.

Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare del porter del Centre d'Esports Ian Mackay. El Sabadell ha saltat al terreny de joc molt concentrat i en els primers minuts ha parat molt bé les embranzides inicials del conjunt cordovès, tot i que aquestes han estat tímides, fins que Borja en una rematada ha fet aparèixer Sant de Navas. Després d'aquesta jugada els arlequinats han fet un pas endavant aportant perill a la porteria d'Alberto. Primer una acció de Luna que no ha arribat a bon port en un intent de rematada de xilena, seguidament ho ha provat Juvenal amb més perill, i al acabar la primera part ha estat Ezequiel. Tot i no inaugurar el marcador, la defensa local ha patit molt en els últims minuts de la primera part i s'ha arribat al descans amb un molt bon joc arlequinat.

A la represa durant els primers minuts el Centre d'Esports ha continuat pressionant la porteria local, la situació pels andalusos ha empitjorat quan l'àrbitre canari ha expulsat per doble groga a Ximo Navarro. Quan el Còrdova jugava amb un home menys ha estat quan ha portat més perill a la porteria arlequinada. Primer però ha tornat a aparèixer Ezequiel que ha tingut dues bones ocasions per inaugurar el marcador. Al minut 20 de la segona, ha arribat l'acció més polèmica del partit, quan després d'una falta llançada Borja ha fet un gol legal que ha estat anul·lat per Hernández Hernández. Novament després d'aquesta acció el Sabadell ha arribat a la porteria local, però de forma més tímida en accions de Luna i Hèctor Simón.
El xiulet final ha fet sumar als homes de Lluís Carreras un puntet més quedant-se a 12 del descens quan en queden 27 per disputar-se.

FITXA TÈCNICA:
Còrdova CF: Alberto, Fuentes (Fede Vico 83'), Lopez Garay, Ximo Navarro, Gaspar, Dubarbier, Hervás (Airam 45'), Borja, López Silva (Aguilar 87'), Fernández i Charles.
CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Samuel Zoé, Olmo, Bermudo, Hector Simón, Juvenal, Arteaga (Puigdollers 70') Aarón Bueno, Ezequiel (Alex Cruz 77') i Adrián Luna (Florian 83').
Gols: Sense gols al Nuevo Arcangel
Àrbitre: Hernández Hernández del col·legi canari. Ha amonestat als locals Gaspar, López Garay i en dues ocasions a Ximo Navarro (17`i 56`) i als visitants De Navas, Bermudo, Olmo, Samuel Zoé, Hector Simón, Arteaga, Aarón Bueno i Luna.
Incidències: 12.476 espectadors al Nuevo Arcángel. Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare d'Ian Mackay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada