divendres, 13 d’abril del 2012

Còrdova C.F. - C.E.Sabadell

Partit corresponent a la 34ena jornada
El Centre d'Esports Sabadell s'enfrontarà demà a l'estadi Nuevo Arcángel al Córdoba, sisè classificat de segona divisió amb 53 punts. El conjunt andalús només ha cedit una derrota aquesta temporada a casa i contra el líder de la categoria, tot i així els homes de Paco Jémez han perdut dos dels últims 3 compromisos (a Riazor i al Mini Estadi). En canvi l'equip arlequinat després de 5 jornades sense sumar els tres punts, a la darrera va vèncer al Nàstic de Tarragona per 1-0. El tècnic Lluís Carreras un altra jornada tornarà a tenir problemes en defensa amb Pablo Ruiz, Redondo i Ramírez lesionats i Agustín sancionat, així doncs tot sembla indicar que a l'eix de la defensa tornarà Samuel després d'estar 11 partits sense jugar, parella amb Olmo, i als laterals Bermudo i Toni Lao.

Convocatòria:
De Navas, Bermudo, Hèctor Simón, Puigdollers, Juvenal, Fran Piera, Baha, Samuel, Toni Lao, Florian, Álex Cruz, Ezequiel, Aarón Bueno, Arteaga, Olmo, Adrián Luna, César i Manuel.

D'altra banda demà al migdia La Força Arlekinada organitza una barbacoa pels socis i amics de la penya. El dinar tindrà lloc a la seu social, el Bar Clandestino (C/Les Palmeres n.3).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada