dilluns, 12 de març del 2012

El filial guanya 4-0 al Oar Vic

La primera part va ser força animada, amb gols arlequinats, al minut 25 primer, obra de Peski, i clares ocasions que van donar lleugera superioritat al filial del Centre d'Esports. Al minut 37', un penal a favor que va acabar en gol, obra d'Aleix, va encarrilar el partit abans de mitja part.

La segona meitat, no va poder començar millor, que amb el 3-0 obra de Delgado, al minut 66' donaria la sentència als homes de Marc Cabestany. Més tard el 4-0 el va fer Eric Reverter, al minut 68'. Els homes de Marc Cabestany van aconseguir tres punts d'or, que ens deixen en plaça de descens compensat.

Important seria una victòria contra el Puig-reig a domicili la pròxima jornada. Serà el partit al camp de l'últim classificat, partit a priori, fàcil. Es un camp de gespa natural, per tant els arlequinats s'hauran d'adaptar a la superfície de joc.