divendres, 23 de març del 2012

Dissabte de futbol

Demà el Centre d'Esports Sabadell, s'enfrontarà a les 6 de la tarda, al Guadalajara a la Nova Creu Alta. Un partit corresponent a la jornada 31 de la Segona Divisió A, on els arlequinats rebran per primer cop a l'història al Guadalajara en partit oficial. En la primera volta del campionat, el Sabadell va encaixar una derrota per la mínima a l'estadi Pedro Escartín (1-0).
Els castellano-manxecs aquest cop però arriben en unes circumstàncies molt diferents a l'enfrontament, després d'encaixar dues derrotes seguides, la última força dura en la seva visita al camp de l'Hèrcules (5-0). Els homes de Lluís Carreras les últimes 2 jornades han sumat 2 punts tot i que en ambdós partits han tingut fins a l'últim moment opcions de victòria.

Convocatòria:
C.E.Sabadell: De Navas, Mackay, Ramírez, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Pablo Ruiz, Juanjo, Arteaga, Juvenal, Puigdollers, Antonio Hidalgo, Aarón Bueno, Álex Cruz, Ezequiel, Lanza, Florian i Baha.


Dep. Guadalajara: Sanmiguel, Saizar, Javi Soria, Javi Barral, Jorge, David Fernández, Gaffoor, Ander Gago, Rodri, Arriaga, Aníbal, Ernesto, Iván Moreno, Cristian, Jonan, Gerard Badía, Collado i Nico


LFA i SGN, en el darrer partit de l'amater a l'Olímpia.
Cita amb l'amater:
Dues hores abans del partit del 1r equip del Centre d'Esports, l'amater jugarà el seu partit a les 4 de la tarda a l'Olímpia. Els homes de Marc Cabestany han aconseguit dues victòries seguides contundents, 4-0 i 1-4, contra l'OAR Vic i el Puig-reig respectivament, així doncs és el moment de continuar donant suport a l'equip en el seu objectiu d'aconseguir la permanència a la Segona Divisió Catalana. Demà el rival serà un altre equip de la ciutat, la UE Sabadellenca, així que tindrem derbi.

No falten al·licients oi? Demà tots i totes a l'Olímpia!


La tanca va ser col·locada el dijous.
 Novetat Forçera:
Destacar que en el partit de demà, que La Força Arlekinada estrenarem la tanca permanent a l'estadi, la qual va ser seleccionada en un procés de votacions internes. En la imatge podeu veure que bé queda situada al Gol Nord de la Nova Creu Alta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada