divendres, 17 de juny del 2011

Primers moviments per a la temporada del retorn.


El Centre d'Esports Sabadell ja ha començat a planejar la següent temporada, la del retorn al futbol de plata i entre d'altres qüestions els primers socis ja s'han donat d'alta o han renovat, també hi han hagut renovacions i baixes a la plantilla, i també coneixem ja, les primeres incorporacions.

En relació als socis, ahir dijous 16 de juny, es va posar en marxa la captació de nous socis, però també les renovacions. El ritme del primer dia va ser espectacular, i fins i tot es van produir cues de força estona.
Hem de dir que la fotografia del carnet d'enguany la va fer un soci de la nostra penya, just després de que Marc Fernàndez marqués el importantíssim gol a Ipurua, que acabaria donant l'ascens al Sabadell.
Comentar que la ubicació de la penya serà darrere la porteria del Gol Nord, així qui vulgui venir animar amb nosaltres haurà de treure's el carnet del Gol Nord. Els preus per aquesta zona de l'estadi són els següents:
Gol Nord
Sènior: 180 euros
Jubilat/ada: 120 euros
Jove (19-25): 120 euros
Juvenil (13-18): 60 euros
Infantil (<12): 20 euros


En el capítol d'altes i baixes i ha agut algunes sorpreses, a continuació trobeu la llista dels qui es queden amb el Sabadell i els jugadors que no seguiran al club la temporada vinent:

Continuen: De Navas, Oriol Torres, Juvenal, Toni Lao, Marc Fernández, Agustín, Enenko, Puigdollers i Joaquín
Baixa: “Chapi” Arnau, Robles, Raul Rodriguez, Azparren, Alex Ruiz, Pep Pagès, Isaac Cuenca, Hiroshi.
En converses per renovar: Bermudo
En converses per rescindir: Manga
Fitxatges: Hector Simón (confirmat pel club) i Oscar Ramírez (confirmat pel Diari de Lleó)
D'altra banda avui s'ha confirmat la magnifica notícia, i és que Lluís Carreras el tècnic que ens ha portat a segona divisió, afrontarà el repte de mantenir l'equip a la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada