dilluns, 13 de juny de 2011

Comunicat La Força Arlekinada+Sabadell Supporters

Des de Supporters Sabadell i La Força Arlequinada volem informar-vos una miqueta sobre el projecte que volem tirar endavant entre tots i totes.
La nostra idea sorgeix des de força temps enrere, però per temes obvis no s'han pogut dur a terme, (sobretot en quan a la limitada presència de públic jove a l’estadi, en aquests últims anys)
El projecte va començar a rodar tímidament el dia de l’Eibar, fent que força gent
conjuntament amb la penya LFA, s' animes a venir al gol nord... des d’aquell dia vam pensar fer una grada jove gran, fusionant les dos penyes però cada una amb el seu president i estatuts etc.. Fent així que cada secció tingui el seu grau d’independència, però que totes dues vagin a una, per tal d’animar el Centre d’Esports!
Tots anirem conjunts sota el nom de GRADA JOVE - GOL NORD.
Al gol nord rebrem tota aquella gent jove i no tant jove...que li agradi cridar i animar al nostre equip.

A la nostre penya no tolerarem actes de violència. Així que tot acte relacionat amb la violència serà rebutjat i en el cas de que hi hagi socis de la penya implicats, se li retirarà el carent.
Al gol nord hem decidit que les úniques banderes que portarem seran les que llueix el nostre escut per tant, implica banderes arlequinades i senyeres.
Per tant deixem ben clar que no volem símbols polítics (ni estelades, ni banderes espanyoles monàrquiques o republicanes) que puguin generar violència, mals entesos o confrontació.
Volem bon rotllo, i per tant volem que vingui TOTHOM que tingui ganes de passar-ho be i animar al SABADELL.

La penya no acaba amb l’animació a l’estadi de la Nova Creu Alta. ´
Tenim pensat fer activitats com dinars populars (botifarrades, barbacoes etc..) festes per fer més pinya entre nosaltres i alhora enganxar a més gent etc.....

La penya serà en breu oficial. Per tant intentarem parlar amb el club, per gaudir d’alguns avantatges en quant a preus, etc..
D’això no hi ha res segur només què quants mes siguem mes possibilitats hi han de que el club cedeixi.

Qualsevol proposta serà ben rebuda, per tant no dubtis a col•laborar.

Visca el GOL NORD i Visca el CENTRE d’ESPORTS SABADELL!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada