dimarts, 2 de novembre del 2010

Oriola 1-0 C.E.Sabadell



Enfrontament molt complicat. El Centre d'Esports Sabadell ha sumat la tercera derrota de la temporada en la seva visita al líder del grup 3 de la Segona B, l'Orihuela CF (1-0). El conjunt arlequinat no ha pogut desplegar la seva habitual proposta de joc i s'ha vist molt perjudicat pel lamentable estat del terreny de joc del Municipal de Los Arcos, amb molta més sorra que no pas gespa. Al conjunt escorpí li ha estat suficient un solitari gol de Rodri en una acció aïllada i molt desafortunada que ha estat suficient perquè els de 'Pato' continuïn una setmana més al capdavant de la classificació. Per la seva banda, els homes de Lluís Carreras baixen fins a la novena posició, es queden a tres punts de la zona de play-off i la setmana que ve rebran a la Nova Creu Alta la UDA Gramenet en el retorn de Ramon Moya a la que va ser la seva casa durant molts anys.

Fitxa del partit
Los Arcos, 500 espectadors.

Orihuela: Ricardo, Micó, Benja, Carmelo, Fleky, Samu, Molina (Micro, 80´), Rodri, Villanueva (Álvaro, 87´), Cases (Del Cueto, 90´) i Florian.

CE Sabadell: De Navas, Lao, Azparren (Chapi, 86´), Agustín, Bermudo, Robles, Puigdollers, Fito, Cuenca, Marc Fernández i Hiroshi.

Gol: 1-0 Rodri (22´).

Àrbitre: David Jiménez Moreno ha amonestat als locals Samu i Molina; i als visitants Agustín, Fito i Isaac Cuenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada