dissabte, 6 de novembre del 2010

C.E.Sabadell - U.E.A.Gramanet


Demà, diumenge dia 7 de novembre es disputarà el partit corresponen a la 12ª jornada de lliga de la 2a divisió B a la Nova Creu Alta, que enfrontarà al Centre d´Esports Sabadell i a la UDA Gramenet.

El partit començarà a les 17:00, tot i així prèviament es farà la presentació del futbol base del Centre d'Esports, i per tant segurament hi haurà la millor entrada d'aquesta temporada.

Deixant de banda els aspectes centrals del partit, es tractarà d'un encontre força emotiu per el retorn d'en Ramon Moya a la Nova Creu Alta com entrenador de la Gramanet. També jugadors ex-arlequinats que ara vesteixen els colors gramanetencs tornaran a la Nova Creu Alta com són Adrià Mir, Òscar Sierra, Albert Miquel Cazorla, Àxel Vizuete, Raül Pradas i Carles Gimeno, tot i que aquest últim no podrà jugar degut a l'expulsió que va patir davant l'Hospitalet la darrera jornada. D'altra banda els ara arlequinats Toni Lao i Pedro Rodríguez s'enfrontaràn al que va ser el seu equip l'última temporada.



Els preus de les entrades són els següents:

General: 15 euros
Jubilats i Juvenil: 10 euros
Tribuna: 30 euros
Menors 12 anys: entrada gratuïta

Llista de convocats partit CE Sabadell - UDA Gramenet

1. De Navas, 2. Chapi, 3. Bemudo, 5. Agustín, 7. Raul, 8. Puigdollers, 10. Juvenal, 11. Eneko, 12. Juanjo, 13. Oriol, 15. Hiroshi, 17. Toni Lao, 19. Mikel, 20. Isaac, 21. Fito i 22. Marc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada