dimarts, 29 de juny del 2010

Raul Rodríguez, nou jugador del C.E.Sabadell



El jugador Raul Rodríguez s’ha convertit en nou jugador del Centre d’Esports Sabadell per a la propera temporada. El mig campista ofensiu barceloní de 30 anys, que la temporada passada va militar a la UEA Gramenet, ha jugat a equips com el Mèrida, el Novelda, l´Oriola, l´Ontinyent i l´Eivissa.

Poc després de confirmar-se el fitxatge, Raúl Rodríguez va parlar davant dels micfròfons de RS94.6 i, més enllà de valorar com a "il·lusionant" la seva arribada, s'ha referit als motius que l'han portat a acceptar l'oferta arlequinada. "Tothom sap que hem passat un any molt complicat a la 'Grama' i, en aquest sentit, la seriositat del C.E.Sabadell, el seu projecte, el seu estadi i, com no, la seva massa social, el suport de l'afició fan una suma que et porta de cap a decidir-te per aquest club".
Rodríguez ha afegit que "Sabadell és una 'plaça' que convida a assumir reptes importants en tots els sentits". En un sentit més general, no ha volgut parlar d'objectius concrets perquè "fer-ho ara és molt fàcil". Pel nou jugador arlequinat "aquesta és un aspecte que només es decidirà en el dia a dia i partit rera partit".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada