dissabte, 12 de juny de 2010

Èxit de l'Assamblea Informativa
Amb una assistència de quasi 200 persones es va celebrar l’assemblea anual del Centre d’Esports Sabadell a l’auditori de Caixa Sabadell.
Un gran èxit d’assistència tenint en compte les anterior edicions i que confirma un cop més que la gran massa arlequinada està més viva que mai.

A continuació expossarem l'apartat de precs i preguntes on es va fer referència al nostre projecte:

- Per què no jugar els partits d'hivern diumenge al migdia?

(Proposta rebuda amb xiulets). Perquè Sabadell és una ciutat de futbol acostumada a jugar el diumenge a la tarda, i perquè pels matins molts dels que van a la Nova Creu Alta també donen suport a d'altres equips del futbol base o territorial de la ciutat.

- Per què no pujar la quota de soci i així estalviar-se les jornades econòmiques?

Perquè hi haurà socis que prefereixin pagar menys i després valorar si volen formar part o no d'aquests dies d'ajuda al club.

- Per què les baixes de Pelegrí i Blas?

Blas potser no ha rendit el que s'esperava d'ell, encara que ha estat el tort en el país dels cecs. Segurament no és un jugador mentalment fort, i aquest any volem a jugadors mentalment forts i que facin grup. En el cas Pelegrí per un tema econòmic, perquè els recanvis vindran per menys que ell. També hi han hagut coses que no han agradat a la part tècnica, tot i que tant en un cas com en l'altre s'ha insistit en que la relació entre les dues parts és cordial i s'han agraït els serveis.

- En què consistirà la grada jove?

Hi ha una penya que intenta aglutinar tota la gent jove a l'estadi, i així ho van fer saber en l'última reunió de penyes. El president està sorprès de la graderia jove que té l'Espanyol, i és conscient que és massa difícil repetir una graderia com aquesta a Sabadell, però sí que es pot fer més caliu de l'actual.

- Proposta de la creació d'un carnet de simpatitzant per aquells socis que vulguin anar en ocasions puntuals acompanyats de les seves parelles.

S'ha recollit la idea i s'estudiarà fer una nova categoria de simpatitzant que permeti anar a veure només quatre o cinc partits durant la temporada.

- Segueix amb vida el projecte Voluntaris?

Sí, però quan l'equip va bé es pot fer i quan està a mitja taula és ridícul. S'ha posat l'exemple d'un stand que només va vendre una entrada en un dia previ a partit. Arran d'això s'ha anunciat que de cara al futur es podria tornar a vendre entrades a través dels bars.

- Proposta de fer arribar publicitat del club a totes les cases de la ciutat.

És massa car, tot i que el rerefons d'aquesta proposta és el que es busca amb la potenciació de les xarxes socials.

- Tindrà els noms dels socis la propera samarreta?

No hi ha hagut temps. El primer any de la iniciativa es van recaptar 12.000 euros i el segon 7.500. Per això ara es prefereix descansar i tornar amb més força més endavant. El pantaló meitat de cada color, a més, serà un experiment només pel primer equip i en la primera equipació, al futbol base i a la resta d'equipacions serà normal.

- Què es pot fer per animar a les empreses de Sabadell?

S'ha d'estar molt agraïts a ExcaVallés pel suport donat. És trist que Sabadell tingui dues grans entitats bancàries i dues empreses en borsa però en canvi no aportin gaires diners, perquè és l'única ciutat de Segona B amb un potencial així. La directiva té totes les dades de les empreses que facturen més de sis milions d'euros a Sabadell i han picat a la porta moltes vegades sense resposta, tot i que seguirà treballant en aquest sentit.

- Proposta per fomentar l'ús de la samarreta arlequinada per la ciutat.

Soteras ha dit sentir enveja quan el Barça juga unes semifinals de Champions i a la ciutat apareixen muntanyes de samarretes blaugranes. S'està d'acord i entre d'altres coses s'aprofitarà la Festa Major per intentar vendre stock. Tot i això, es venen samarretes de les dues últimes temporades a menys preu (20 i 10 euros) per així liquidar-les, i també podria ser una bona manera de donar color.

- Què s'ha de fer per guanyar-se el suport de la ciutat?

Diguin el que diguin continuem sent el tercer club de Catalunya. Hem de remar tots en el mateix vaixell, plantar cara als que ens pregunten per què som del Sabadell i pujar a Segona A per callar moltes boques. Però per això es necessita paciència, calers, equivocar-se poc i mobilitzar a la ciutat. No som quatre, sinó que avui gairebé som dos centenars, i això no és capaç de fer-ho cap altre equip de la categoria.

- Aprofitant que tornem a Kelme, es podria tornar a fer una tirada de samarretes del centenari?

No perquè per fer una tirada especial hauria de tenir un número de samarretes força ampli i això suposaria invertir uns diners per fer una campanya arriscada.

- No s'ha de ser conformista amb els ascensos del futbol base.

Hem d'intentar pujar a l'Amateur a Preferent el més aviat possible, encara que s'està content per les categories assolides i perquè cada vegada hi ha més ambient de futbol a Olímpia.

- Per què s'ha triat Kelme i no una altra marca? Hi haurà tercera equipació?

Perquè comercialment ens han tractat molt bé perquè volen tenir un club a Catalunya. Sí que hi haurà tercera equipació, i tant la segona com la tercera mantindran els colors i les formes actuals (L'acte ha finalitzat amb un altre aplaudiment i els acords de l'himne del Sabadell de fons).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada