dimecres, 27 de gener del 2016

C.E.Sabadell 0-1 UE Cornellà




Després de realitzar la recollida solidària d'aliments, La Força Arlekinada vam entrar a l'estadi disposats animar l'equip els 90 minuts. A la sortida dels jugadors al terreny de joc, vam desplegar una pancarta amb l'any de fundació del club i banderes petites blancs i blaves.
Tot i que l'equip no va realitzar un mal partit, el Cornellà sense fer pràcticament mèrits a nivell ofensiu, li va valdre una jugada a pilota parada per endur-se els 3 punts. D'aquesta forma es va consumar la primera derrota del Centre d'Esports Sabadell aquest 2016.
La propera cita és al camp de la Pobla de Mafumet, equip i afició ens hem de sobreposar a l'ensopegada i retornar al bon camí per seguir sumant.

FITXA TÈCNICA
CE Sabadell: Craviotto, Agus (Juan Osado, 81’), Valentín, Lucas Viale, Agustín, Adrián, Bruno, Batanero, Manel, Pirulo (Forgas, 68’), Marc Fdez.
UE Cornellà: Marcos, Pere, Ñoño (Gómez, 54’), Borja, Lulu, David, Pep Caballé, Uche, Enric (Óscar Muñoz, 85’), Abraham (Masqué, 64’), Lucas.
Gols: 0-1, David (68’)
Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (col·legi tinerfeny). Ha amonestat els locals Agus, Agustín i Forgas, i els visitants Lucas i Pere.
Incidències: 2.648 espectadors a la Nova Creu Alta en la millor entrada de la temporada a l'estadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada