dimecres, 11 de novembre del 2015

[J.12] C.E.Sabadell 1-2 Lleida Esportiu



El passat dissabte vam estrenar la nova pancarta del grup, amb el logotip actual i una estètica diferent a la que teníem fins al moment.
Respecte al partit una nova derrota dels nostres, la segona al temple aquesta temporada. Tot i que l'equip va realitzar una 1a part molt fluixa, a la 2a meitat va fer mèrits per aconseguir l'empat. Tot i anar perdent durant gran part del partit, a nivell d'animació la nostra grada va estar a un alt nivell, sense parar en cap moment d'animar el Centre d'Esports.

Cal seguir endavant, ningú va dir que seria fàcil. 
SEMPRE ENDAVANT SABADELL!

FITXA TÈCNICA 
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Agustín (Lucas Viale 23'), Valentín, Forniés (Cortell 76'), Batanero, Adama, Osado ('Pirulo 45'), Marc Fernández, Pol Roigé i Forgas
Lleida Esportiu: Crespo, Oscar Rubio, Fuster, Albístegui, Bosch, Toño Vázquez, Colinas (Manu 91'), Marc Martínez, Diego Suáresz (Eki 69'), Urko Arroyo (Arnau 84') i Vega. 
Gols: 0-1 minut 12 Colins; 0-2 minut 52 Urko Arroyo; 1-2 minut 57 Batanero.  
Àrbitre: Brea Peón del col·legi gallec ha amonestat als locals, Forniés, Adama i Viale i als visitants Crespo, Fuster i Toño Vázquez. A més ha expulsat amb doble groga a Eki al minut 79.
Incidències: 1.959 espectadors a la Nova Creu Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada