dimecres, 23 de setembre del 2015

[J.5] Espanyol B 1-0 C.E.Sabadell




Primer On Tour de La Força Arlekinada aquesta temporada amb 7 membres desplaçats per recolzar el Centre d'Esports, juntament amb la resta d'arlequinats presents a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Un cop arribats a les taquilles del camp l'Espanyol ens tenien preparada una desagradable sorpresa. Si anaves vestit amb els colors de l'equip visitant o venies disposat animar al Sabadell, els preus pactats de les entrades amb el Sabadell (10€) quedaven en paper mullat. Automàticament les entrades costaven 5€ més, pagant doncs 15€ per una entrada. Una quantitat que està lluny d'uns preus dignes per accedir als estadis de la segona divisió b.

Un cop dins el recinte esportiu i amb l'afició arlequinada ocupant gran part de la zona de general, vam començar ha animar als nostres. 
Respecte al partit, durant el primer temps el Sabadell va realitzar bones combinacions, arribant a tirar una pilota al pal. Tot i les bones sensacions de l'equip sobre el terreny de joc va ser el filial perico el que es va avançar en el marcador, mitjançant una acció embolicada pocs minuts abans de la mitja part.
Disputats els primers 45 minuts, LFA vam canviar-nos d'ubicació col·locant-nos al córner del marcador, per seguir animant el nostre Sabadell des d'aquest sector. 
Tot i el bon joc de toc del Sabadell a la segona part no es van produir gaires arribades clares a la porteria rival, i el marcador no es va moure encaixant així la segona derrota lluny del temple.

Per últim agraïm a la plantilla arlequinada el gest de saludar l'afició desplaçada un cop finalitzat el partit. En les darreres temporades alguns ho recordaran, part dels jugadors que vestien la samarreta arlequinada, els suposava un esforç massa gran realitzar aquest gest amb els aficionats que havien realitzat kilòmetres per ser al costat de l'equip.

HONOR!

FITXA TÈCNICA:
RCD Espanyol 'B':  Andrés, Lluís, Aarón, Cristian, Carles, Marc ('Pibe' 70'), Robert Simón, Alejandro, Entrena (Yago 80'), Rufo (Borja 70') i Dalmau.
CE Sabadell: Craviotto, Agus Medina, Agustín, Alcañiz, Valentín, Yeray, Batanero, Pol Roigé, 'Pirulo' (Cortell 65'), Forniés (Marc Fernández 76') i Osado (Forgas 65') 
Gols: 1-0 Dalmau minut 42 de partit 
Àrbitre: Pulido Santana del col·legi canari que ha amonestat als locals, Cristian i Rufo i als visitants, Agus Medina, Alcañiz, Agustín, Yeray i Batanero. 
Incidències: Uns 1.000 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la presència d'uns 200 aficionats del Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada