dijous, 11 de juny de 2015

CE Sabadell 2-2 CA Osasuna


Diumenge passat el Sabadell va despedir-se del futbol professional després de 4 temporades. Abans del matx amb l'Osasuna però vam acudir al dinar popular i a la prèvia organitzada per rebre els nostres germans anglesos, una seixantena de seguidors del Rovers, que van gaudir de la seva estada per terres catalanes durant el cap de setmana, i diumenge coneixent el nostre estadi i la fidel afició del Centre d'Esports. 

Amb la sortida dels jugadors sobre la gespa de la Nova Creu Alta, vam desplegar una pancarta clara i contundent "VOLVEREMOS, $IN VOSOTRO$" per assenyalar els responsables d'una pèssima temporada i màxims culpables del descens del nostre equip. Una pancarta no tan sols dedicada a part dels jugadors que s'han arrossegat durant bona part de la temporada, sinó també enfocada a la nefasta gestió que s'ha dut a terme des d'àrees de la directiva. 
Abans d'arribar a la mitja part del partit vam desplegar un altre missatge des de la grada "LA PASSIÓ DE LA FORÇA NO ENTÉN DE CATEGORIES", per deixar ben clar que no abandonarem el Sabadell allà on jugui, que a nosaltres no ens fa por la 2aB i que serem al costat del club a les verdes i a les madures.


HONOR AL SABADELL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada