dimarts, 15 de maig del 2012

C.E.Sabadell - U.D.Almeria

Tots al Gol Nord!

El Centre d'Esports s'enfrontarà a l'Almeria a partir de les 8 del vespre a l'estadi de la Nova Creu Alta, el dimecres 16 de maig. La directiva ha posat a la venda entrades anticipades a preus populars, 5€ als gols i 10€ al lateral, així doncs no tens excusa per no venir animar amb nosaltres al Gol Nord.
El Sabadell arribarà a l'encontre després de realitzar un molt bon partit el diumenge passat a l'estadi de l'Elx, tot i que finalment només va poder treure un empat. Els andalusos en canvi, van perdre el seu partit davant el Barça b per 1-2, i vindran a per totes per no deixar escapar el play-off d'ascens a primera.

Des de La Força Arlekinada i Supporters, fem una crida per tal de que la gent vingui a la nostra zona per animar més que mai en el que serà un partit clau pel Sabadell. També anunciem que tenim pensades dues accions i que per això necessitem la vostra col·laboració. A l'inici del partit tirarem 200 rotlles de paper higiènic i al minut 28 de la primera part us animem a cantar l'himne del Centre d'Esports, per recordar l'ascens d'Eibar del dia 28 de maig de l'any passat.

Convocatòria de Lluís Carreras:
 De Navas, Mackay, Ramírez, Toni Lao, Agustín, Hèctor Simón, Juanjo, Samuel, Juvenal, Hidalgo, Bermudo, Aarón Bueno, Álex Cruz, Lanza, Arteaga, Adrián Luna, Baha i Florian.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada