dilluns, 2 de maig del 2011

Derrota dolça!



El Centre d'Esports Sabadell es proclama campió de lliga a la jornada 36 tot i la derrota. La victòria de l'Alzira el dissabte davant el Badalona, va proclamar campió el Sabadell abans de jugar el seu partit contra l'Alcoià.

Després de 27 anys els arlequinats tornen ha proclamar-se campions de la segona divisió b. Això va produir-se gràcies a la desfeta del Badalona, així el partit a la Nova Creu Alta va ser un pur tramit. La festa però va començar una hora i mitja abans quan mig miler de seguidors arlequinats van concentrar-se a la plaça Sant Roc per anar desfilant tots junts cap a l'estadi creualtenc i així "despertar" la ciutat.

Un cop a l'estadi primer van rebre una ovació els jugadors arlequinats, ja que l'Alcoià els va fer el passadís de campions. Seguidament es va homenatjar a les recents campiones d'Europa de waterpolo, les noies del Club Natació Sabadell.

La primera part el Sabadell, ha protagonitzat un joc més aviat fosc i no massa destacat. Això ho ha aprofitat des d'un bon principi l'alcoià que ben aviat ha agafat les regnes del partit fent anar al Sabadell de corcoll, sobretot al inici de l'encontre. Tot i així quan el Sabadell començava a despertar ha arribat el gol visitant. Ha estat per mitjà d'una bona centrada de Gato, que ha rematat Fabiani fent pujar al marcador l'únic gol del partit.
Després del gol el Sabadell ho ha seguit provant, però no ha arribat l'ocasió fins al minut 40, quan Eneko ha xutat desviat.

A la represa els arlequinats han sortit disposats ha fer vibrar als seguidors que omplien les grades de la Creu Alta. Així el Sabadell ha practicat un joc més ofensiu i Lluís Carreras ha donat entrada a Isaac Cuenca i Joaquín. Al minut 77 ha arribat la millor ocasió dels locals, quan un centre de Chapi, l'ha rematat Joaquín per damunt el travesser. Els últims minuts s'ha accentuat el domini del Centre d'Esports però Fito i Juanjo en dues ocasions, no han pogut perforar la xarxa del porter visitant.

Tot i la derrota final, el partit ha estat una festa i els més de 6.000 seguidors que han assistit al partit han gaudit d'allò més veient jugar al campió de la categoria, i a més a més han demostrat que a banda del Madrid i del Barcelona, en aquesta ciutat hi ha més futbol per veure i per gaudir.


Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 6105 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Agustín, Lao, Azparren, Juanjo, Juvenal, Manga (Fito, 56´), Marc Fernandez (Joaquín, 52´), Hiroshi i Eneko (Isaac Cuenca, 45´)

Alcoyano: Maestro, Pina, Devesa, Martín, Rojas, Molina (Berna, 74´), Miranda, Álvaro, Fernández (Alex, 70´), Gato i Fabiani (Jiménez, 76´).

Gol: 0-1 Fabiani (21´).

Àrbitre: Ocón Arráiz ha amonestat als locals Juanjo, Hiroshi i Agustín; i als visitants Gato, Molina i Jiménez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada