dimecres, 13 d’octubre del 2010

Gandía 1-0 C.E.Sabadell


El pitjor enfrontament de l'era Carreras. El Centre d'Esports Sabadell ha sumat la segona derrota de la temporada -primera fora de la Nova Creu Alta- després de caure contra el CF Gandía (1-0) en un partit on el conjunt arlequinat no ha pogut desplegar la seva millor versió i el seu millor futbol. Un solitari gol de Rubén Sánchez en una errada defensiva al minut 11 ha estat suficient perquè els de Vicente Medina s'emportessin la primera victòria del Guillermo Olagüe. Aquest partit i aquesta derrota també ha portat un doble aspecte negatiu al conjunt arlequinat: d'una banda, el fet que l'equip surti de les posicions de play-off d'ascens a la Lliga Adelante i, de l'altra, els nombrosos efectius que han acabat lesionats o amb mòlesties. Jugadors com Manga, Agustín o Bermudo han acabat 'tocats' i caldrà veure la seva evolució per saber si podran arribar al pròxim compromís de lliga que portarà d'aquí a una setmana (12h.) el RCD Mallorca 'B' a la Nova Creu Alta.

Als primers compassos de l'enfrontament ja s'ha deixat veure el que seria el guió dels 90 minuts. Tot i que el Sabadell ha tingut la primera aproximació al minut set amb una centrada de Manga que a punt ha estat de tocar Agustín, el Gandía ha portat el ritme del partit i no ha deixat que els de Lluís Carreras imposessin el seu habitual joc. Els de Vicente Medina han avisat quatre minuts més tard amb una rematada que ha tret sota pals Toni Lao i, per posar més dificultats a l'inici del partit, el mateix Manga ha hagut de demanar el canvi després de notar molèsties a la cuixa de la cama dreta.

Amb aquest panorama ha arribat el primer gol del Gandía al minut 22. Rubén Sánchez li ha guanyat l'esquena a Toni Lao i no ha tingut problemes per 'trencar' la pilota davant la sortida de David de Navas. El homes de Vicente Medina encarrilaven la seva primera victòria al Guillermo Olagüe davant un Sabadell sense reacció. Els homes de Lluís Carreras no han estat capaços de crear ni una sola oportunitat entre els tres pals i només el debutant Juanjo al minut 32 ha generat un mínim perill després d'engaltar un xut que ha marxat molt desviat.

El pas pels vestidors no canvia el guió
El Sabadell ha intentat reaccionar a la represa posant un punt més d'intensitat i dominant més la pilota però l'esforç ha estat envà i el Gandía s'ha trobat molt còmode en els segons 45 minuts. Tot i renunciar a la pilota, els homes de Vicente Medina han generat més perill que els arlequinats i Sergio Floro ha tingut una bona ocasió al minut 62. Lluís Carreras -que ha estat expulsat per protestar- ha intentat introduir un revulsiu amb l'entrada d'Aitor Ramírez al terreny de joc però l'aportació de l'ex de la Damm no ha estat suficient per evitar la primera desfeta lluny de la Nova Creu Alta. El Sabadell ho ha provat a la desesperada al temps d'afegit amb alguna acció puntual d'Isaac Cuenca però, altre cop el Gandía, ha tingut la sentència de la mà d'un Nacho Verdés que s'ha topat amb una gran aturada de De Navas.

Fora del play-off d'ascens
Aquesta segona derrota de la temporada del Centre d'Esports Sabadell ha portat, a més, un salt enrere en la classificació. El conjunt arlequinat segueix amb 12 punts però ha passat de la quarta a la vuitena posició, sortint d'aquesta manera de les posicions que donen accés al play-off d'ascens a la Lliga Adelante. Els homes de Lluís Carreras s'hauran de refer d'aquest cop i hauran de retrobar-se amb la seva millor versió d'aquí a set dies amb la visita del RCD Mallorca 'B' a la Nova Creu Alta. L'horari, com sol ser habitual quan un equip balear visita la ciutat, serà a les dotze del migdia.


Font: Ràdio Sabadell

FITXA TÈCNICA
Centre d'Esports Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín (Aitor Ramírez, 71'), Pep Pagès ('Chapi' Arnau, 45'), Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Manga (Fito, 16'), Raúl Rodríguez, Isaac Cuenca i Marc Fernández.
Club de Fútbol Gandía: Reguero, Romera, San Julián, Jonathan, Pereira, Cristian, Hernández, 'Ezti' (Omar, 84'), Álvaro Rosa, Rubén Sánchez (Carrillo, 66'), Sergio Floro (Nacho Verdés, 78').
Àrbitre: Miguel Sánchez-Seco Otero (col·legi madrileny). Ha amonestat els locals Cristian (48') i Romera (88'); i els visitants Raúl Rodríguez (71') i Fito (87'). Ha expulsat l'entrenador visitant Lluís Carreras (69').
Gols: 1-0 Rubén Sánchez (22').
Incidències: 300 espectadors al Guillermo Olagüe de Gandia amb presència de membres de la penya 'La Trempera Arlequinada'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada