divendres, 24 de setembre del 2010

C.E.Sabadell 0-2 Terol



S'ha acabat la condició d'invicte. El Centre d'Esports Sabadell ha patit la primera derrota de la temporada davant el CD Teruel, en un partit que ha estat marcat per la falta de fluïdesa en el joc dels sabadellencs i el bon plantejament que ha fet el conjunt de Ramon Maria Calderé. La primera ocasió precisament ha estat pels aragonesos, Borja en un servei de cantonada s'ha avançat a tota la defensa arlequinada i ha rematat fora. Acte seguit ha remuntat el conjunt de Lluís Carreras, que ha tingut la millor ocasió de la primera meitat. Centrada d'Albert Puigdollers que remata de cap Alberto Manga, amb tanta mala sort que s'estavella a la base del pal de la porteria de Caballero. A partir d'aquí el Teruel ha començat a posicionar-se sobre el terreny de joc i ha començat a crear perill. Fruti d'això ha arribat el primer gol de l'enfrontament. Badada defensiva dels arlequinats que aprofita Cristian, en ratxa després de marcar la setmana passada contra L'Hospitalet, per superar sense problemes a De Navas (26').

Un cop dur i que ha costat de superar per part del conjunt local. De tota manera el resultat al descans hauria pogut ser diferent si en el minut 42 el japonès Hiroshi, que avui no s'ha pogut acomiadar marcant, hagués aprofitat una centrada d'Eneko. L'aragonès ha reaccionat després del cop d'atenció que va rebre a Benidorm i ha estat millor dels arlequinats. No ha estat així, i s'ha arribat al descans amb aquest 0 a 1 que obligava als de Lluís Carreras a remuntar a casa, un fet al qual no està habituat l'equip quan juga a la Nova Creu Alta.

Ha mogut fitxa el tècnic sabadellenc durant el temps de descans i ha donat entrada a Julian Robles en el lloc de Juvenal Edjogo. El Centre d'Esports ha sortit 'enxufat' i només començar a tingut dues bones ocasions, la més clara en una rematada de Hiroshi que surt fregant el pal de la porteria de Caballero. Amb tot, el Teruel no li ha perdut la cara al partit i en el minut 52, Cristian ha perdonat el segon després de llençar per sobre el travesser una vaselina a David De Navas. Veient que no es produia l'empat, Carreras se la jugat i ha fet debutar a Joaquin que ha entrat substituint a Alberto Manga. L'andalús tampoc s'ha trobat còmode i no ha pogut generar perill. L'última acció de perill del Sabadell ha estat una mitja volta de Hiroshi que ha sortit fora a falta de 22 minuts per l'acabament. Dos minuts després una gran jugada de Jaime l'ha aprofitat amb fortuna el capità aragonès Monforte, per posar el 0 a 2 en un xut que ha tocat les cames d'un defensor i que descol·locat a De Navas.

font: Ràdio Sabadell

Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 1500 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Lao (Raúl Rodríguez, 75´), Pagès, Agustín, Bermudo, Juvenal (Robles, 45´), Puigdollers, Manga (Joaquín, 60´), Eneko, Cuenca i Hiroshi.

CD Teruel: Caballero, Jael (Aimar, 36´), Jaime, Negral, Kiko, Borja, Monforte, Balleros, Cristian (Pérez, 79´), Pi (Juli, 60´) i Salva.

Gols: 0-1 Cristian (26´) i 0-2 Monforte (70´).

Àrbitre: Abad Esteban ha amonestat als locals Agustín i Raúl Rodríguez; i als visitants Pi, Jaime i Borja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada