dilluns, 23 d’agost del 2010

El Sabadell guanya el Ciutat d'Igualada i posa punt i final a la pretemporada

Alineació titular C.E Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Pagès, Agustín (1), Àlex Ruiz, Robles, Eneko, Roberto, Puigdollers, Marc Fernández i Jordi Sánchez.

També han jugat: Albert, Aitor Ramírez, Bermudo, Juvenal, Fito(1), Raúl Rodríguez (1) i Nélber.

El Sabadell ha tancat la pretemporada guanyant el torneig Ciutat d'Igualada per un clar 1-3. Avui al Municipal de Les Comes, s'ha vist a un conjunt arlequinat molt ben posicionat sobre el terreny de joc, demostrant el futbol que vol jugar durant la temporada.
El priemr gol, obra d'Agustín, arribava després de que Puigdollers pengés un córner a l'alçada del punt de penal, facilitant a l'extremeny el seu remat de cap i enviar la pilota al fons de la xarxa.
Amb el 0-1 s'arribava al descans, però 10 minuts després d'iniciar-se, Fito ha aconseguit ampliar distàncies després d'haver lluitat una pilota fins al final. El 0-3 obra de Raúl Rodríguez, ha estat possible gràcies a una assistència del Pota Negra Roberto Morales, que ha deixat a l'extrem sol contra el porter, i l'ha batut amb una gran vaselina.
Amb el 0-3 l'àrbitre ha assenyalat un penal dubtós per l'Igualada, que marcava així el definitiu 1-3.

El Sabadell tornarà demà als entrenaments, pensant únicament ja en el partit de diumenge a les 19 hores a la Nova Creu ALta contra la U.E LLeida, que donarà inici a la temporada 2010-2011 a la 2a divisió B.

Hiroshi nou davanter arlequinat i s'esperen nous fitxatges

D'altra banda, ahir es va confirmar la cessió per part del Girona del jugador internacional sots 19 Hiroshi.
Hiroshi arriba després d'haver estat cedit al Saragossa B, on va aconseguir 10 gols a la Tercera divisió aragonesa.

També, el conjunt de Lluís Carreras podria confirmar en les properes hores un parell més de cessions que tancarien així les dues fitxes vacants que queden a la plantilla, deixant a Roberto Morales sense fitxa per poder jugar.