dilluns, 3 de maig del 2010

C.E.Sabadell 1-0 Alacant

La Nova Creu Alta ha baixat el teló aquesta temporada i ho ha fet amb una bona actuació del Centre d'Esports Sabadell. Després de perdre de forma incomprensible a Sant Adrià contra l'Espanyol B, el conjunt arlequinat ha sumat una nova victòria. Aquest cop la víctima ha estat l'Alacant. Un solitari gol d'Albert Puigdollers quan s'havien jugat 35 minuts ha estat suficient per sumar els tres punts. Tres punts que situen el Sabadell en la desena posició amb 49 punts. El Centre d'Esports Sabadell tancarà la lliga 2009-2010 diumenge que ve al matí al Nou Pla contra la Villajoyosa. El conjunt sabadellenc s'ha quedat sense playoff d'ascens a Segona A i sense Copa del Rei però té moltes opcions de jugar la Copa Catalana la pròxima temporada. Una competició que acull els millors conjunts catalans.


Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 1200 espectadors.

CE Sabadell: Ginard, Chapi, Bermudo, Agustín, Jaume (Àlex, 83´), Robles, Puigdollers (Jordi, 57´), Castell, Blas, Eneko (Àxel, 63´) i Fran.

Alacant: Alberto, Sipo, Forte, Oinatz, Tomás, Dani (Pucho, 78´), Guira (Fran, 87´), Salero (Estéfano, 52´), Gamiz, Uriarte i Edgar.

Gol: 1-0 Puigdollers (35´).

Àrbitre: Ripoll Solano ha amonestat als locals Robles i Chapi; i al visitant Tomás.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada