divendres, 16 d’abril del 2010

Sporting Mahonès 2-1 C.E.Sabadell


El Centre d'Esports Sabadell guardarà un record negatiu del seu primer enfrontament al Municipal de Bintaufa.
El conjunt de David Pirri ha caigut per 2 a 1 al Municipal de Bintaufa en un partit on ha fet mèrits per no marxar de buit de Maó. Raül Capó ha avançat als de Joan Esteva amb un gol matiner però a la segona meitat Àlex Ruiz ha posat les taules al marcador després d'una gran jugada personal. Pocs minuts després, una errada de David de Navas l'ha aprofitat Guillem Martí per establir el 2 a 1 definitiu.
A més, aquesta desfeta allunya de manera pràcticament definitiva el somni de la Copa a quatre jornades pel final de la Lliga i amb el Sabadell instal·lat a la dotzena posició amb 43 punts.

Fitxa del partit
Municipal de Bintaufa, 400 espectadors.

Sporting Mahonès: Eloy, Iray, Camacho (Jeroni, 56´), Capó, Sánchez, Libo, Moyano, Pedro, Reynés (Fullana, 67´), Ismael (Vates, 71´) i Martí.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Agustín, Pagès (Fito, 84´), Àlex, Robles, Castell (Fran, 71´), Juvenal, Milan, Àxel (Eneko, 76´) i Arnal.

Gols: 1-0 Capó (8´), 1-1 Àlex Ruiz (58´) i 2-1 Martí (66´).

Àrbitre: Arcas Piqueras ha amonestat als locals Capó, Camacho i Martí; i als visitants Agustín i Pagès. Ha expulsat als locals Fullana amb vermella directa (81´) i Jeroni per dues targetes grogues (89´).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada