dimecres, 27 de febrer del 2013

Cop de sort



El Centre d'Esports va vènçer a Chapín, mitjançant un gol en pròpia porta al temps de descompte. Els arlequinats encadenen la segona victòria seguida i ja sumen 42 punts, situant-se en places de play-off d'ascens a primera divisió.

El partit va estar marcat pel desencert dels locals i per la falta d'arribada del Sabadell. L'equip que va aportar més perill doncs va ser el Xerez, però els seu errors i la gran actuació de Nauzet, van permetre als arlequinats no encaixar cap gol. A la primera part, Lucas Porcar va gaudir de dues ocasions per obrir la llauna, però ambdós xuts van sortir desviats. Els de Lluís Carreras, ho van provar de falta directa mitjançant Juvenal, però Raúl Navas va respondre a la perfecció. Abans de que l'àrbitre marqués la mitja part, els andalusos van poder marcar, però Nauzet va desviar la rematada.

A la represa, el guió del partit va seguir igual. La situació però va canviar, quan al minut 61 Juvenal va ser expulsat per doble groga deixant al Sabadell amb 10. A partir d'aquí el Xerez va trobar-se encara més còmode, i va gaudir de diverses ocasions que no van arribar a bon port. Els arlequinats van tenir una de les úniques ocasions a falta de cinc minuts, però l'acció trenada entre Lanza i Abraham Paz, la desviar la defensa local a córner. I quan tot feia pensar que l'enfrontament havia d'acabar amb empat sense gols, al minut 94 un servei de banda llarg de Samuel, que Eneko va centrar a l'àrea del Xerez, va acabar amb un toc espectacular de Galán introduint la pilota dins la seva pròpia porteria. Amb això, no va haver-hi temps per més, i el Sabadell va sumar 3 punts que el fan escalar posicions, i situar-se en zona de play-off.


FITXA TÈCNICA

Xerez CD:
Raúl Navas, Cámara, Galán, Rafa García (Bruno Herrero, 76’), Redondo, Maldonado, Rueda (Adrián Ruiz, 83’), Marquitos (Jose Vega, 70’), Iago Bouzón, Lucas Porcar i Patiño
CE Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Goni, Samu, Juvenal, Moha (Llorente, 89’), Hidalgo, Lanza (Collantes, 90’), Eneko i Aníbal (Uli Dávila, 66’)
Àrbitre: Francisco Manuel Arias López (Cantàbric). Ha amonestat a Rueda; Samu i Eneko. Ha expulsat per doble amonestació a Juvenal (61’)
Gol: 0-1 Galán (95’, pp)
Incidències: Chapín (4.736 espectadors) 

diumenge, 17 de febrer del 2013

Una victòria més

Aspecte del Gol Nord durant el partit d'ahir


El Centre d'Esports Sabadell va sumar 3 punts ahir, contra el filial del Real Madrid per 3 gols a 1. Amb aquesta victòria els arlequinats es queden tan sols un punt de les places de play-off d'ascens a la primera divisió.

Tot i que el partit va disputar-se a les 8 de la tarda, hores abans components de La Força Arlekinada ja rondaven per les afores de l'estadi, alguns dels quals van assistir a la trobada que van protagonitzar abans del partit ambdues federacions de penyes .

Pel que fa al partit, l'aspecte de la graderia i per tant també del Gol Nord, va ser espectacular, el millor de tota la temporada. En quant animació però, considerant la quantitat de gent que hi havia l'estadi, poder no es va recolzar a l'equip tant com s'hagués pogut. Tot i això, des de la nostra zona es va intentar motivar a la grada i que aquesta animés durant tot el partit.
El primer gol de l'enfrontament va arribar al minut 6, obra d'Aníbal després d'una molt bona jugada de Lanza per la banda dreta de l'atac arlequinat. Tot i que el Sabadell no va dominar la possessió durant gran part de l'enfrontament, va saber rendibilitzar molt millor les ocasions que va tenir. Així doncs amb el 1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A l'inici de la segona part, al 55' el Centre d'Esports va marcar el segon gol del vespre. En aquesta ocasió va ser mitjançant una rematada que va efectuar Eneko lliure de marca, al segon pal de la porteria defensada per Tomás Mejías. D'aquesta forma, la Nova Creu Alta embogia d'alegria i tornava a gaudir d'una gran festa, dues setmanes després de la gran remuntada al filial culer.
El toc d'atenció pels de Carreras però el va posar Plano, quan al 74' va escurçar distancies. Per sort, a la jugada següent el '9' del conjunt arlequinat tornava a perforar la porteria visitant i aquest cop per sentenciar definitivament el partit.


A pocs minuts del final, des de la nostra zona es va intentar animar a la resta, provocant que es tornés a veure l'onada a la Nova Creu Alta (després de molts partits sense poder gaudir-la a l'estadi). També es va provar d'aixecar a totes les persones de l'estadi, mitjançant el ja típic càntic "Que voti la Creu Alta".

FITXA TÈCNICA: 
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raul Goni, Oscar Ramírez, Juvenal, Hidalgo (Llorente 76'), Moha (Longás 66'), Lanzarote, Eneko i Aníbal (Collantes 77') 
Real Madrid-Castilla: Tomás Mejías, Juanfran (Lucas 56'), Casado, Nacho, Ivan (Alex78'), Jesé, Mosquera, Cheryshev, Casemiro (Oscar Plano 56'), Borja i Fabinho
Gols: 1-0 minut 6 Aníbal; 2-0 minut 55 Eneko; 2-1 minut 74 Oscar Plano; 3-1 minut 76 Aníbal 
Àrbitre: Trujillo Suárez del col·legi canari ha amonestat als locals, Toni Lao Raul Goni i Eneko i al visitant Fabinho. 
Incidències: 6420 espectadors a la Nova Creu Alta en la millor entrada de la temporada

D'altra banda avui s'ha confirmat, l'arribada de Samuel de los Reyes, nou reforç per al primer equip fins a final de temporada, degut a la baixa per lesió de Toño. Des de LFA li volem desitjar molta sort!



dimarts, 12 de febrer del 2013

Escaldats


El Centre d'Esports va encaixar una dura derrota a los Juegos del Mediterraneo, després de realitzar un partit nefast. Els de Lluís Carreras no encaixaven una derrota tant dolorosa des del novembre del 2011, al nou estadi de Tarragona. Tot i la desfeta els arlequinats es mantenen a tres punts de les posicions de play-off d'ascens.

Només saltar al terreny de joc, el conjunt andalús va mostrar la seva cara més ofensiva. I al minut 2' Charles ja va perforar la porteria de Nauzet, en aquesta ocasió però l'àrbitre va anular-lo degut a joc perillós. Tot i aquest primer avís, el Sabadell no va poder sobreposar-se i tan sols 2 minuts després l'Almeria tornava a perforar la porteria arlequinada. En aquesta ocasió el gol va pujar al marcador, després que Oscar Ramírez desvies una pilota centrada per la banda esquerra de l'atac del conjunt local. Amb desavantatge al marcador els arlequinats, van aproximar-se a la porteria local, primer mitjançant un xut d'Ulises que va sortir desviat per sobre de la porteria d'Esteban. Seguidament va tindre-la Eneko, però la seva rematada posterior a una gran jugada d'Ulises per la banda esquerra de l'atac arlequinat, no va arribar a bon port. Acte seguit l'Almeria va estar a punt d'ampliar distàncies, mitjançant una espectacular rematada de Charles, que va acabar estavellant-se al travesser. Després d'aquesta acció Eneko va gaudir d'una altra oportunitat, però el seu xut, després de que Moha li cedís la pilota, va acabar al lateral de la xarxa. Semblava que el conjunt arlequinat podia despertar, però l'Almeria es va sobreposar a aquestes arribades tímides del Sabadell, i després d'aquest parèntesi, els andalusos van tornar a carregar ofensivament. Finalment al 31', els locals van fer pujar el 2-0 per mitjà de Corona, i amb aquest resultat va arribar-se al descans.

A la represa el monòleg de la Unión Deportiva no va veure's alterat, i les arribades sobre la porteria de Nauzet, van continuar sent constants. Al 53' mitjançant Marcelo Silva, l'Almeria aconseguia el tercer gol i sentenciava el partit. Amb el 3-0 al marcador, Lanzarote va gaudir d'una falta per mirar de retallar distàncies, però el seu xut va topar amb la tanca defensiva. Al 69', l'àrbitre del partit va xiular penal a favor dels locals, per unes mans força dubtoses d'Oscar Ramírez, que a la vegada li van suposar la segona tarja groga, i per tant l'expulsió. L'encarregat d'executar la pena màxima va ser Soriano, i tot i que Nauzet va endevinar la trajectòria del xut no va poder estirar-se suficient per evitar el 4-0. Amb el partit completament resolt, el Sabadell va trobar-se amb un petit premi al 82', quan Christian després de la sortida d'un córner es feia el 4-1 en pròpia porteria. Era el gol de l'honor del Sabadell, però a més servia als de Lluís Carreras per tal de guanyar el "goal average" al conjunt andalús. Finalment però l'equip de la capital del Vallès, no va poder ni assolir aquest objectiu, quan ja al límit del temps Charles va fer el cinquè i definitiu gol de l'Almeria.     

FITXA TÈCNICA:

UD Almería:
 Esteban, Rafita, Marcelo Silva, Pellerano, Christian, Corona (Pallardó, 82'), Verza, Jonathan, Soriano (Rubén Suárez, 71'), Iago Falqué (Aleix Vidal, 79') i Charles
CE Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, 70'), Moha (Longás, 56'), Lanza, Eneko i Uli Dávila (Aníbal, 56')
Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo (Castella-la-Manxa). Ha amonestat a Christian; Goni, Abraham Paz i Juanjo. Ha expulsat per doble amonestació a Ramírez (70')
Gols: 1-0 Charles (4'), 2-0 Corona (31'), 3-0 Marcelo Silva (53'), 4-0 Soriano (71', p), 4-1 Christian (82', pp) i 5-1 Charles (89')
Incidències: Juegos del Mediterráneo (9.720 espectadors)

dimecres, 6 de febrer del 2013

Remuntada espectacular!

LFA a la Marxa

El passat dissabte abans del partit que el Centre d'Esports havia de disputar contra el filial blaugrana, La Força Arlekinada va col·laborar en l'organització d'una marxa, per tal de fer ambient pels carrers de la ciutat. Aquesta va sortir puntualment a les 5 de la tarda des de la plaça Creu Alta en direcció a l'estadi, i tot i que finalment només va reunir una quarantena d'aficionats, van ser suficients per fer-nos sentir per allà on passàvem. 

Gol Nord contra el barça b

Amb l'inici del partit el Gol Nord va afinar les goles i va començar animar a l'equip com cada partit a la Nova Creu Alta. Al minut 8 però, amb el primer gol dels visitants vam rebre la primera patacada. Tot i així, es va seguir animant de forma prou contundent els següents minuts. Amb el pas de l'estona però, i el domini que estava exercint el filial blaugrana a la primera part, l'animació va anar decaient força. El 0-2 arribava al 44' i tot feia pensar, que el partit es posaria molt coll amunt. A la següent jugada ja fregant el límit del descans, un golàs d'Hidalgo va fer retornar les esperances a tots els presents a l'estadi.

A la represa, el Sabadell va sortir esperonat pel gol d'abans del descans. Aquests ànims van contagiar-se a la grada, que va tornar a animar de valent i va ajudar als nostres en la remuntada. L'esforç que va desplegar el Centre d'Esports en atac, es va veure recompensat al 70', quan Lanzarote va rematar a la perfecció una centrada de Toño, fent pujar l'empat a 2 al marcador. La pressió arlequinada va seguir sobre la porteria defensada pel sabadellenc Masip, i només set minuts després, la Nova Creu Alta tornava a embogir degut al 3-2, després d'un córner. Un cop amb el resultat a favor, l'estadi va ser una festa fins al xiulet final. Finalitzat l'enfrontament, el Sabadell amb 3 puts més al sarró, s'apropa novament a les posicions de play-off d'ascens, només separat d'aquestes posicions per un punt.


FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell:
 Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Goni, Toño, Juanjo, Hidalgo, Moha, Lanza (Aníbal, 82'), Eneko (Gato, 90') i Uli Dávila (Toni Lao, 84')

FC Barcelona B: Jordi Masip, Balliu, Planas, Lombán, Grimaldo, Gus Ledes (Dongou, 79'), Rafinha (Kiko Femenía, 64'), Cristian Lobato, Sergio Araujo (Ilie, 60'), Deulofeu i Luis Alberto
Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez (andalús). Ha amonestat a Juanjo, Lanza, Uli Dávila, Nauzet; i Rafinha.
Gols: 0-1 Rafinha (7'), 0-2 Cristian Lobato (43'), 1-2 Hidalgo (44'), 2-2 Lanza (70') i 3-2 Luis Alberto (77', pp)
Incidències: Nova Creu Alta (3.825 espectadors). S'ha guardat un minut de silenci per la mort de Pere López, pare del directiu i conseller Josep López Oliver, i de l'exjugador de la dècada dels 50, Agustí Faura.